Afla mai multe despre cine suntem
si cu ce ne ocupam.

Servicii de climatizare-ventilatie

S.C. TECHNO MONTAJ SISTEM S.R.L. este o societate cu capital exclusiv privat care a luat fiinta la data de 03 septembrie 2007 in urma asocierii dintre Ormenisan Calin Leon si Stiube Petru. ambii fiind cetateni austrieci. Societatea are sediul social si de asemenea adresa de corespondenta in localitatea Oradea, str. Clujului, nr. 207A. Este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J05/2317/2007.


Societatea are sediul social si de asemenea adresa de corespondenta in localitatea Oradea, str. Clujului, nr. 207A. Este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J05/2317/2007.


Prin statutul sau juridic societatea poate infiinta sucursale si filiale, atat in tara cat si in strainatate.

Principalele directii de activitate ale firmei

  • Grupa – 282

    Fabricarea altor masini si utilaje de utilizare generala.

  • Clasa – 2825

    Fabricarea echipamentelor de ventilatie si frigorifice exclusive a echipamentelor de uz casnic.

  • Alte activitati

    Prestari servicii in domeniul izolatiilor termice si protectiei la foc.

Societatea noastră, ca reprezentant tehnic şi comercial  va oferă un vast program de servicii în domeniile: climatizare-ventilatie prin livrare si montaj, service, garantie si post garantie pe o anumita durata de viata a echipamentelor. Societatea noastra este axata pe doua coordonate majore ale cerintelor pietei moderne: productie si servicii.


Productia companiei noastre este axata in special pe componente rectangulare si piese speciale de dimensiuni si forme atipice. Dorim ca produsele noastre sa asigure climatul necesar  indiferent daca ne gandim la locuinta proprie, locurile de munca sau spatiile din marile comerciale.

Serviciile oferite de compania noastra se materializeaza in consultanta tehnica, comercializare, livrare, montaj si service atat a produselor proprii cat si cele din domeniul climatizarii si ventilatiei iar in viitorul apropiat avem in vedere  dezvoltarea serviciilor de toaletizare a canalelor de circulatie a aerului din marile centrele comerciale.


Ne concentram atentia spre promovarea energiei verde si realizarea produselor nepoluante, asteptam cu interes provocarile pe care ni le va rezerva viitorul.


Suntem capabili sa ne adaptam din mers celor mai exigente cerinte ale UE in domeniul productiei si a serviciilor.

Stransa colaborare cu producatorii, reprezentantii acestora si proiectantii din domeniul climatizare-ventilatie ne tin mereu stacheta la inaltime.


Raspunsul promt este o alta componenta importanta asupra careia echipa logistica lucreaza in permanenta printr-o planificare riguroasa a tuturor componentelor care alcatuiesc produsul si serviciul oferit.


Dezvoltarea productiei si a serviciilor nu reprezinta doar o planificare coerenta a componentelor luate separat, ci si munca in echipa cu proiectantii si producatorii sistemelor pentru punerea in opera a produselor.

Evolutia noastra

Am parcurs un drum lung pana sa ajungem la nivelul la care ne aflam azi!

2007

Infiintarea companiei

Anul in care am infiintat compania S.C. Techno Montaj Sistem S.R.L., societate cu capital exclusiv privat.

2009

Finalizarea primului proiect

Momentul in care am finalizat primul nostru proiect, in centrul comercial Iulius Mall, Cluj-Napoca.

2015

Peste 50 de proiecte finalizate

Ne mandrim cu faptul ca am reusit sa finalizam peste 50 de proiecte.

2012

Extinderea companiei in U.E.

Am reusit sa ne extindem compania si sa ne deschidem filiale in mai multe tari din U.E.

Partenerii nostri